Finurlige Verden

torsdag, november 09, 2006

pannelugg og ølfantasier

Ahh.. Jeg har vært på polet sammen med IS som jeg jobber med, for hun måtte kjøpe vin til lilleulv. Og på polet på Oslo City har de en ølavdeling rett ved kassene. Synet av glassflasker med Erdinger Dunkel, Leffe Brun og Leffe Blond, og Hoegaarden og Grimbergen og Duvel.. Ja, synet av alle disse lekre duggfriske leskende gudegitte drikkene hensatte meg i delirium av innbilning og fantasier om øl og alle de gode fine ølsmakene :-D *megasiklegliiis*
(Jeg har veldig god fantasi!!)

Forrige fredag lånte jeg frisørlærlingvenninna til venninna mi også klippet hun pannelugg på meg, så kom hun som skulle sjekke klippen så kom det masse rare utrykk som like lengder, hel form, oppklipet eller ikke, det er det store spørsmålet, lang i krona (og jeg trodde alltd det var fjeset en ble lang i) og sør for sudan, der hadde det skjedd noe.. Og når noen drar ut noen hårfjoner og sier at her har det skjedd noe.. Jaha? Skjedd noe? Anarki? Lus? Hårda bud. Gudene vet, jeg ble allefall fornøyd. Og frisørdamen sa at jeg ikke burde bli blond.. Så vet jeg det.

Jeg driver litt aktivt og revurderer karriere valgene mine. Og jeg har kommet frem til at jeg sannsynligvis hadde gjort meg som torturmester. Dette er jo ikke en yrkesgruppe som har så alt for mange tilbud, så planen er å ringe opplysningen 1880 (alltid et nr foran?!) og be om å bli satt over til sultanen i brunei. Han trenger sikkert en ny torturmester, i det minste en torturmesterlærlig, kom jeg frem til. Faen. Skiten her kødder med meg! Den lager forlange linjer! Crap!!
Jo tilbake til torturen. Jeg kunne funnet ut av den kinesiske vanntorturen. Jeg lurer litt på den også kunnet jeg funnet ut om torturmestere sier ting som; pipette! Maursyre! og sånt.. Også lurer jeg på om de utvinner syrer og gifter selv og da får jeg sånn syrekurs.. Hahahahaha.Kongelig. Jeg tror det hadde vært knall. Iallfall de dagene jeg er grumpy og synes at enkelte sjeler er alt for idiotiske til å bare dø, de burde helt klart blitt særdeles utbrodert og adekvat avstaffet! Og jeg har lassevis av straffealternativer. Jeg kunne vært litt som Flatland i Casino. Velger du dør A? Eller dør B? Eller dr C? Også i dør A får du en appelsin. Og i dør B får du begge straffene i både B og C, mens appelsinen i A skal svelges hel, og dør C er det bare en liten halvfæl straff! Oooh! Jeg ser muligheter :-)))) Nais! (Som Marchus ville sagt)

Ellers så tror jeg vi skal spille baldurs gate på veggen nå. Så da har jeg sikkert spredt nok eder og torneroser for denne gang. På gjenskrivings.

-A-